Eden Hazardin entinen joukkuekaveri Branislav Ivanović uskoo, että belgialaistähdestä tulee jättimenestys myös Real Madridissa.

Belgian maajoukkuekippari Hazard, 29, siirtyi viime kesänä Chelseasta Madridiin sadan miljoonan euron kaupassa, mutta hän on kärsinyt loukkaantumisista ja ailahtelevaisuudesta. Hänen edellisestä ottelusta on hiusmurtuman takia aikaa pian jo kolme kuukautta.

Espanjalaiset kannattajat eivät ole vielä nähneet, mihin Hazard parhaimmillaan pystyy. Pietarin Zenitiä nykyään edustava Ivanović, 35, tietää kuitenkin yhteisten Chelsea-vuosien perusteella, mitä belgialaistaiturilta voi odottaa.

– Hän ei ole ollut mielestäni hyvässä fyysisessä kunnossa. Hän on loukkaantunut pari kertaa, mutta kaikki tietävät, että Hazard on yksi parhaista, ja hän todistaa sen vielä, lupaa Ivanović Marcan haastattelussa.

Eden Hazard on pelannut Real Madridissa 13 ottelua. Kuva: Getty Images

– Hän on huippulaadukas pelajaa, minusta yksi parhaista. Toivon hänelle paljon menestystä ja onnea. Tietysti se olisi helpompaa ilman loukkaantumisia.

– Real Madrid on yksi maailman suurimmista seuroista. Siellä paineet ovat erilaiset kuin Valioliigassa, mutta uskon, että hän pystyy käsittelemään niitä. Toivottavasti hän ei kärsi ensi kaudella loukkaantumisista.

– Minä olen ollut onnekas, kun minun ei ole tarvinnut pelata häntä vastaan niin usein, mutta olen saanut nauttia siitä, kun hän pelaa muita puolustuksia vastaan.

– Hän sai Chelsean lentämään. Toivon, että hän toipuu fyysisesti ja pääsee antamaan parhaansa Real Madridille.