Getafen hyökkääjä Ángel Rodríguez sanoo, että Barcelonan kiinnostus häntä kohtaan on toistaiseksi vasta huhupuhetta.

Tämän kauden La Ligassa yhdeksän maalia tehnyt Ángel, 32, on lehtitietojen mukaan yksi Barcelonan ehdokkaista uudeksi hyökkääjäksi, jos katalonialaisseura saa poikkeusluvalla hankkia pelaajan siirtoikkunan ulkopuolella. Muita huhuissa mainittuja ovat Real Sociedadin Willian José, Alavésin Lucas Pérez, Real Betisin Loren Morón ja Real Zaragozan Luis Suárez.

[readmore from=Rodriguez-Angel]

– Tiedän vain sen, mitä olen lukenut lehdistä. Tällä hetkellä ei ole mitään kerrottavaa. Olen rauhallinen ja keskittynyt Getafeen, kommentoi Ángel AS:n mukaan.

– Jälkiseuraukset ovat isompia, kun uutiset koskevat Barcelonan kokoista seuraa, mutta ne ovat tällä hetkellä vain huhuja, joten olen rauhallisin mielin.

Getafe ja Barcelona ottavat yhteen ensi launtaina La Ligassa Camp Noulla. Madridilaisvieraat ovat otteluun lähdettäessä seitsemän pistettä Barcelonaa perässä sarjataulukossa.

– Meillä on vastassa yksi maailman parhaista joukkueista, ja ottelu on vieläpä vieraskentällä. Siitä tulee todella vaikeaa, mutta meidän on jatkettava tällä tasolla saadaksemme kolme pistettä, kiteytti Ángel.