Barcelona haki sunnuntai-iltana täyden pistepotin Villamarínilta voitettuaan Betisin vauhdikkaassa ottelussa lopulta maalein 3-2.

Ottelussa nähtiin viiden maalin lisäksi kaksi punaista korttia.

Tuomari José María Sánchez Martínez antoi muutaman sekunnin sisällä kaksi varoitusta Betisin Nabil Fekirille ja sevillalaisseuran ranskalaistähden ottelu päättyi siihen. Fekir rikkoi Clément Lengletiä ja ilmeisesti purnasi samassa tilanteessa itselleen toisen keltaisen kortin.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Lenglet sai niin ikään toisen varoituksensa taklattuaan Joaquínia.

Betis-luotsi Rubi oli pettynyt siihen, miten ottelun alussa keltaisen kortin saanut Sergi Roberto ei saanut toista varoitusta toisella jaksolla taklattuaan rumasti Carles Aleñáa. Roberto tuli tilanteeseen takaapäin ja taklasi Aleñáa ”saksimaisella” liikkeellä, mutta ei saanut tilanteesta keltaista korttia.

– Pitää paikkansa, että totta kai ne jäävät kaivelemaan ottelun jälkeen. Kun katsot tilanteen uudestaan, mietit, miten kyseessä ei voi olla keltaisen kortin arvoinen rike. Barcelonakin voi valittaa joistain tuomioista, mutta tuo tilanne satutti minua paljon. Barcelonan kaltaista joukkuetta vastaan miesylivoimalle pääseminen on äärimmäisen tärkeää, Rubi sanaili ottelun jälkeen.