Entinen huippupelaaja David Beckham muisteli kesän 2003 tapahtumia, kun hän siirtyi kasvattiseurastaan Manchester Unitedista Real Madridiin tuohon aikaan valtavalla 37,5 miljoonan euron siirtokorvauksella.

Englantilaistähti paljasti, että United oli ensin hyväksynyt Barcelonan tarjouksen, mutta hän kertoi agentilleen, että siirtyisi ainoastaan Santiago Bernabéulle.

– Olin kuullut huhuja, että minut saatettaisiin myydä. Olin lomalla Yhdysvalloissa Victorian kanssa, kun ystäväni soitti minulle. Hän sanoi, että Sky Sportsilla kerrottiin, että United oli hyväksynyt Barcelonan tarjouksen minusta, Beckham kertasi BBC Radiolle.

– Kerroin hänelle, että se ei voi pitää paikkaansa, sillä en tiedä asiasta mitään.

– Lensin takaisin Lontooseen ja yritin puhua Peter Kenyonin ja managerin kanssa, mutta he kielsivät kaiken. Sanoin heille, että minun oli tiedettävä, että mitä tapahtuu ja he myönsivät, että he olivat hyväksyneet Barcelonan tarjouksen.

– Silloin otin välittömästi yhteyden agenttiini ja sanoin, että jos siirryn jonnekin, tulen siirtymään Madridiin. Alle vuorokauden päästä istuin Real Madridin presidentti Florentino Pérezin kanssa.