Barcelonan entinen hyökkääjä Rivaldo on ottanut kantaa Lionel Messin ja seuran urheilutoimenjohtaja Éric Abidalin selkkaukseen.

Abidal sanoi hiljattain haastattelussa, että Barcelonan pelaajat eivät tehneet töitä riittävän kovalla tasolla edellisen päävalmentajan Ernesto Valverden alaisuudessa. Joukkueen kapteeni ja ykköstähti Messi tulistui Abidalin sanomisista ja vastasi seurapomolle sosiaalisessa mediassa.

– Totta puhuen en pidä tällaisten asioiden tekemisestä, mutta mielestäni jokaisen on otettava vastuu omasta vastuualueestaan ja kannettava vastuu päätöksistään. Me pelaajat huolehdimme siitä, mitä kentällä tapahtuu ja myönnämme ensimmäisinä, kun emme ole pelanneet hyvin, Messi kirjoitti Instagram-julkaisussaan

[readmore from=Abidal-Eric]

– Seurajohdon pitäisi kantaa vastuunsa etenkin päätöksistä, joita he ovat tehneet. Kun puhutaan yleisesti pelaajista, olisi syytä kertoa myös pelaajien nimet. Tässä tilanteessa meidän kaikkien nimet ovat syytöksien alaisena ja nyt valheelliset väitteet saavat liikaa huomiota.

Barcelonaa vuosina 1997-2002 edustanut Rivaldo otti Messin puolen keskustelussa.

– Messillä on täysi oikeus olla vihainen Abidalille siitä, että hän valitti joidenkin pelaajien ammattimaisuudesta. Varsinkin kun hän [Abidal] ei maininnut ketään nimeltä, kommentoi Rivaldo Marcan mukaan.

– Se kyseenalaisti koko joukkueen. Messi yritti vain puolustaa joukkuetta ja itseään, säilyttää sen maineen ja samalla selvittää, kenestä Abidal puhui.

– Abidal oli naiivi, kun hän sanoi jotain tuollaista haastattelussa, jolla media varmasti revittelisi. Siksi Messin oli reagoitava. Tällaiset asiat pitäisi ratkoa seuran sisäisesti.