Barcelonaa urallaan puolen kauden ajan edustanut Christophe Dugarry otti RMC:n haastattelussa kantaa seuran ympärillä pyörivään kohuun.

Barcelonan jalkapallojohtaja Eric Abidal kritisoi julkisesti pelaajia, eikä Leo Messi ottanut sitä hyvällä vastaan. Messi vastasi Abidalille julkisesti Instagramin kautta ja kehotti seurajohtoa kantamaan vastuunsa tekemistään päätöksistä.

Dugurryn mielestä Barcelonan julkisuuskuva on surkea.

– Barcelonasta saa hyvin surkean kuvan. Kyseessä ei ole eleganttinen seura. Se on pellejen seura. He tekevät kaiken väärinpäin. Barcelonasta saa sellaisen kuvan, ettei heillä ole käynnissä minkäänlaista projektia. Ainoa prioriteetti on se, että seurapresidentti valitaan rooliin uudelleen. He eivät ymmärrä toisiaan. Barcelonalla on ongelmia jokaisessa siirtoikkunassa, Dugarry latasi.

Xavin ja Iniestan poistumisen jälkeen he ovat käyttäneet valtavasti rahaa, mutta eivät ole löytäneet taitoa tai uutta peli-ideaa. Barcelonan kokoluokan seuraksi heillä on liikaa sellaisia ihmisiä seurajohdossaan, jotka eivät ole elegantteja. Barcelona on seura, jolla ei ole laatua seurajohdossaan.