Barcelonan Ousmane Dembélé on varmuudella pitkään sivussa. Barcelona kertoi, että takareisivammasta kärsinyt ranskalainen tarvitsee leikkaushoitoa, ja että hänet operoi Turussa Dembélén jo aiemmin leikannut Sakari Orava.

Dembélén loukkaantumisen takia Barcelona voi saada mahdollisuuden hyökkääjähankintaan, vaikka tammikuun siirtoikkuna umpeutui.

Espanjan jalkapalloliitto voi nimittäin myöntää poikkeusluvan pelaajahankintaan, jos seura pystyy todistamaan loukkaantuneen pelaajan olevan sivussa ainakin viisi kuukautta. Tällöin mahdollisen hankinnan pitää kuitenkin olla joko sopimukseton pelaaja tai pelata espanjalaisessa joukkueessa.

Yksi Barcelonan tavoittelemista hyökkääjistä on Alavésin 31-vuotias Lucas Pérez, jonka espanjalaislehti AS kertoo olevan tällä hetkellä jopa Barcelonan ykkösehdokas.

Lehti paljastaa myös, että Alavés on valmis neuvottelemaan Pérezin ulosostopykälää halvemmaksi nykyisestä 20 miljoonasta eurosta. Hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella kahdeksan maalia La Ligassa.