Real Sociedadin tammikuun siirtoikkunan viimeisestä päivästä odotettiin vauhdikasta.

Willian José, Rubén Pardo ja Diego Llorente ovat olleet jo usean päivän ajan siirtohuhujen kohteena.

Real Sociedad vahvisti perjantaina neuvottelevansa Pardon kanssa siirrosta. Pardon odotetaan poistuvan seurasta Ranskan pääsarjassa pelaavan Bordeaux’n riveihin.

Real Sociedad kertoi samalla, että Pardon mahdollinen poistuminen on samalla seuran viimeinen peliliike tammikuun siirtoikkunan aikana. Se merkitsee sitä, että Willian José ja Llorente jäävät seuraan.

Llorentea yhdistettiin vahvasti AS Monacon riveihin.

Willian Joséa sen sijaan vietiin vahvasti Tottenhamiin. Real Sociedad ja Tottenham neuvottelivat brasilialaisen siirrosta, mutta lopulta Tottenhamin tekemä tarjous oli liian pieni baskiseuralle. Willian José on jäänyt ulos Real Sociedadin kolmesta peräkkäisestä ottelusta, sillä kärki halusi keskittyä mahdolliseen siirtoonsa.