Barcelona ei aio hankkia uutta hyökkääjää tammikuun siirtoikkunan aikana. Näin kertoivat monet Barcelonaa läheltä seuraavat mediat ja toimittajat torstai-iltana.

Johan Barca ehdittiin tammikuun aikana yhdistääkin moneen eri hyökkääjään. Eniten puhuttiin Valencian Rodrigo Morenosta, mutta huhuissa kävivät myös muun muassa Evertonin Richarlison, Chelsean Willian ja Real Sociedadin Willian José.

Erikoisin tapaus koski Cédric Bakambua.

CAT Radion ja L’Equipen mukaan Barcelona oli jo sopinut hankkivansa Bakambun Beijing Guoanista. Bakambu astui Hong Kongissa lentokoneeseen, jolla hänen piti matkata ensin Souliin ja sieltä Barcelonaan. Välilaskulla Soulissa Barcelonan Éric Abidal kuitenkin soitti ja sanoi, että Barca peruukin kaupan.

Bakambu itse naureskeli asialle Twitterissä ja kehotti Transfermarktia muuttamaan siirron ”melkein” -muotoiseksi. Sen muuten Transfermarkt myös hetkeksi teki.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Transfermarkt

@Transfermarkt

Cédric Bakambu

@Bakambu17
Yo @Transfermarkt change my transfer history with "Almost @FCBarcelona" please 😅😂

No matter what happens we trust the process.
Thank God for everything 🙏🏾

See you an other time @AntoGriezmann 😜

Esport3

@esport3
🔵🔴 El davanter volava camí de Barcelona i va haver de fer mitja volta 😱😱😱

ccma.cat/esport3/bakamb…
@Bakambu17 Done 😉

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Barcelona tekee oharit. Kesän 2017 siirtoikkunassa Barcelonaan piti siirtyä Jean Seri, joka jo ehti hehkuttaa kuinka Barcaan pääseminen on ollut hänen unelmansa. Barcelonasta kuitenkin soitettiin Nizzan väelle ja sanottiin, ettei siirtoa voidakaan tehdä.

Myöhemmin Nizzan puheenjohtaja Jean-Pierre Rivere kertoi lehdistölle, että Barcelonan puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu oli soittanut hänelle nolostuneena.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun meille käy näin. Väkemme on päättänyt, ettemme hanki Seriä, mutta tämä ei ole mikään talouspuolen asia, Bartomeu Riveren mukaan sanoi.

Bakambun kohdalla Bartomeu ehkä sitten soittaa ja sanoo, että ”tämä on nyt toinen kerta, kun meille käy näin”.