Barcelona ja brasilialainen Palmeiras ovat päässeet sopuun keskikenttäpelaaja Matheus Fernandesin siirrosta. Brasilian nuorten maajoukkuepelaaja liittyy Barcelonan riveihin ensi kesänä ja Palmeiras saa hänestä seitsemän miljoonan euron korvauksen, joka voi nousta vielä kolmella miljoonalla.

Fernandesin, 20, viisivuotinen sopimus sisältää 300 miljoonan euron ulosostoklausuulin.

Hän aloitti ammattilaisuransa kasvattajaseurassaan Botafogossa, mutta siirtyi viime vuonna Palmeirasiin, jonka paidassa hän on ehtinyt esiintyä 11 kertaa. Kaikkiaan Fernandes on pelannut Brasilian pääsarjassa 74 ottelua.

Aiemmin tänään Barcelona tiedotti hankkineensa myös laitahyökkääjä Francisco Trincãon portugalilaisesta Bragasta, mutta hänkin liittyy Blaugranan riveihin vasta tämän kauden jälkeen.

FC Barcelona

@FCBarcelona
Agreement with @Palmeiras for the transfer of @_matheusf
He will join the club in July 2020