Barcelona vahvistaa kotisivuillaan, että seuran oma kasvatti Carles Pérez siirtyy Serie A:n AS Romaan. Pérezin siirto on loppukauden laina, johon sisältyy kesällä aktivoituva ostovelvoite.

Kevätkauden lainasta Roma maksaa Barcelonalle miljoona euroa ja sitoutuu kustantamaan myös pelaajan palkan. Ostovelvoitteen arvo on puolestaan 11 miljoonaa euroa. Summa voi nousta 3,5 miljoonalla eurolla erinäisten menestykseen sidottujen pykälien täyttyessä. Barcelona pidättää itsellään myös takaisinosto-oikeuden.

Pérez debytoi Barcelonan edustusjoukkueessa viime toukokuussa, La Liga -kauden päätöskierroksella. Tällä kaudella hän teki avausmaalinsa Barcalle jo kauden ensimmäisessä pelissään. Vaikka Pérez olikin virallisesti Barca B:n pelaaja, pelasi hän edustusjoukkueessa yhteensä 13 peliä: 11 La Ligassa, yhden Copa del Reyssä ja yhden Mestarien liigassa.

21-vuotias laitahyökkääjä aloitti Barcelonan La Masia -akatemiassa 14-vuotiaana, pelattuaan edelliset neljä vuotta Espanyolin junioreissa. Pérez kuuluu myös Espanjan alle 21-vuotiaiden maajoukkueen vahvuuteen.

FC Barcelona

@FCBarcelona_es
❗ [ÚLTIMA HORA]
Acuerdo con la Roma para la cesión de Carles Pérez