Barcelonan ja Valencian väliset neuvottelut ovat päättyneet tuloksettomina, mitä tulee Rodrigo Morenon siirtoon. Asiasta kertovat useat lähteet.

Vielä tiistaina näytti siltä, että neuvottelut etenivät suotuisaan suuntaan. Illalla mukaan tuli myös sellainen kuvio, että Barcelona olisi ostanut Man Unitedin havitteleman Bruno Fernandesin Sporting Lissabonista ja lainannut tämän loppukaudeksi Valenciaan. Se olisi ollut tiettävästi tarpeeksi hyvä houkutin, jotta Valencia olisi ollut valmis päästämään Rodrigon Barcelonaan.

Näyttäisi siltä, että Fernandes ja Sporting päättivät valita lopulta Man Unitedin, joka korotti tarjoustaan Barcelonan kirittämänä. Näin ollen myös Barcan ja Valencian neuvotteluilta lähti pohja.

Barcelona ehdotti myös, että Valencia olisi saanut vaihdossa Moussa Waguén tai Abel Ruizin. Valencia ei halunnut kumpaakaan, vaan ehdotti vastaavasti Nélson Semedon tai Carles Pérezin sisällyttämistä kauppaan. Se taas ei käynyt Barcelonalle.

Suorana siirtona Valencia vaatisi Rodrigosta tiettävästi 60 miljoonaa euroa. Siihen summaan Barca ei aio suostua.

Tiistai-iltana alkoi liikkua myös huhuja, joiden mukaan Barca olisi kääntänyt katseensa Rodrigo-diilin kaatumisen myötä Ajaxin Dusan Tadiciin. Tämä tieto Barcelonan sisältä kuitenkin kiistettiin nopeasti Mundo Deportivolle.