Cultural Leonesa pudotti viime viikolla Atléticon Copasta noustuaan tappioasemasta voittoon jatkoajalla.

Kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava puoliammattilaisseura kohtasi keskiviikkona Copan neljännesvälierissä Valencian. Yksiosainen ottelu pelattiin viime viikon tapaan Leónin kaupungissa Culturalin kotikentällä.

Viime keväänä Copan mestaruutta juhlinut Valencia oli Atléticon tapaan vaikeuksissa Leónissa. Cultural pelasi jopa paremmin kuin viime viikolla ja osui muutamaan otteeseen Valencian ylärimaan toisella jaksolla.

Lopulta jatkoajan jälkeen ottelu ratkaistiin rangaistuspotkukilpailussa. Valencian sankariksi nousi maalivahti Jaume Domènech, joka torjui Culturalin kaksi ensimmäistä rangaistuspotkua. Valencia eteni puolivälieriin ja pudotti Culturalin Copasta.

Valencia saa tietää perjantaina neljännesvälierävastustajansa.