Tammikuun siirtoikkuna on auki enää kolme päivää, joten Atlético Madridilla alkaa tulla kiire saada hyökkääjähankintansa maaliin. Seura on tavoitellut jo viikkojen ajan PSG:n Edinson Cavania, mutta neuvottelut ovat edenneet kovin verkkaisesti.

Merkittävillä ranskalaislehdillä on eriäviä näkemyksiä siitä, missä Cavani-saagassa juuri nyt mennään. L’Équipen mukaan PSG hylkäsi tiistaina Atléticon viimeiseksi nimetyn 15 miljoonan euron ostotarjouksen. Le Parisienin mukaan PSG on kuitenkin yhä valmis kärkimiehensä myymään, ja on määritellyt tälle kiinteän hinnan. 20 miljoonaa euroa tiskiin ennen perjantaina, niin Cavani on Atléticon mies.

Edinson Cavanin agentti-veli on ollut Madridissa maanantaista lähtien neuvottelemassa hyökkääjän sopimuksesta. Puheissa on ollut kahden ja puolen vuoden sopimus, sekä mahdollinen kolmannen täyden kauden optiovuosi.

Vaikka Cavani itse haluaa tiettävästi juuri Atléticoon, on PSG:n historian parhaasta maalintekijästä kuitenkin kiinnostunut myös moni muu seura. Tuoreimpana markkinoille on tullut rahakkaan tarjouken myötä David Beckham, joka haluaisi tehdä Cavanista uuden MLS-seuransa Inter Miamin keulakuvan.

– Cavanin toive on edelleen Atlético ja hän odottaa, pääsevätkö Atlético ja PSG sopuun. Inter Miamin tekemä tarjous on kuitenkin merkittävä ja pitää muistaa, että tässä ammatissa asioita tapahtuu myös kysynnän ja tarjonnan lakien mukaan, Cavania lähellä oleva nimetön lähde kommentoi AS:lle.

[readmore from=Cavani-Edinson]

David Beckhamilla on PSG:n kanssa erinomaisen hyvät välit, ja hän pelasi seurassa itsekin, kaudella 2012-2013. Juuri kesällä 2013 Cavani siirtyi Napolista Pariisiin.

Cavani ei harjoitellut tiistaina PSG:n mukana.