AC Milanin laitahyökkääjä Suso on päässyt Sevillan kanssa sopuun henkilökohtaisista ehdoista, kertoo La Gazzetta dello Sport.

Italialaislehden mukaan Suso, 26, rustaa allekirjoituksensa neljän ja puolen vuoden sopimukseen, kunhan Milan ja Sevilla pääsevät siirtosummasta yhteisymmärrykseen.

Sekä Gazzettan että AS:n tietojen mukaan kyseessä olisi 18 kuukauden lainasopimus, jossa olisi mukana pakollinen osto-optio kesälle 2021. Itse siirtosumman uskotaan päätyvän 20-25 miljoonan euron välille.

AS kertoo, että Suso olisi Sevillan toinen ja viimeinen hankinta tammikuun siirtoikkunassa Youssef En-Nesyrin liityttyä seuraan toissa viikolla Leganésista. Sevilla saattaa kuitenkin luopua vielä parista pelaajasta ennen siirtoajan umpeutumista.

Suso on edustanut AC Milania tammikuusta 2015 lähtien ja kuulunut ajoittain joukkueen kantaviin voimiin, mutta häntä on vaivannut myös ailahtelevaisuus. Kuluvalla kaudella hän on esiintynyt alle odotusten ja viime viikkoina hän on pudonnut vaihtopenkille. Aiemmin urallaan Suso on pelannut Genoassa, Liverpoolissa, Almeríassa ja Cádizissa.

Sevillan päävalmentaja Julen Lopetegui on Suson iso ihailija valmennettuaan häntä Espanjan paidassa eri ikäluokissa.