Alavésin keskikenttäpelaaja Mubarak Wakaso siirtyy kiinalaiseen Jiangsu Suningiin.

Ghanan A-maajoukkueessa 58 kertaa esiintynyt Wakaso, 29, siirtyi Alavésiin vuonna 2017 purettuaan sopimuksensa kreikkalaisen Olympiakosin kanssa. Hän on aiemmin urallaan pelannut Espanjassa myös Elchessä, Villarrealissa, Espanyolissa, Las Palmasissa ja Granadassa.

Wakaso sai Alavésissa säännöllisesti peliaikaa, mutta hän ilmoitti jo hyvissä ajoin, ettei ole kiinnostunut jatkamaan sopimustaan, joka olisi päättynyt tämän kauden jälkeen. Kumpikaan seura ei ole kertonut Wakason siirtosummaa julkisuuteen, mutta Football Espana arvelee, että Alavés on saattanut purkaa hänen diilinsä.

Tällä kaudella Wakaso pelasi Alavésin kanssa La Ligassa 16 ottelua. Hän on kymmenellä keltaisella kortillaan sarjan tämän kauden varotetuin pelaaja. Kaikkiaan Wakaso pelasi Alavésin paidasssa 70 ottelua.

Deportivo Alavés

@Alaves

Deportivo Alavés

@Alaves
✅ OFICIAL: A expensas del reconocimiento médico, @WakasoBobby ficha por el Jiangsu Suning 🇨🇳
#MilaEskerWaka‼️