Real Madrid lainasi täksi kaudeksi laitahyökkääjä Tomas de Frutosin ja maalivahti Andriy Luninin Real Valladolidiin. Kummankaan lainapesti ei kuitenkaan sujunut alkuunkaan siten, miten toivottiin. 22-vuotias De Frutos pelasi kolmessa La Liga -ottelussa vain 56 minuuttia ja 20-vuotias Lunin ei minuuttiakaan.

Ymmärrettävistä syistä yksikään siirron osapuolista – Real Madrid, Real Valladolid ja pelaajat itse – eivät olleet lainapesteihin tyytyväisiä, ja niinpä lainat päätettiin tällä viikolla purkaa. Sekä De Frutosille että Luninille löytyi kuitenkin nopeasti uusi lainaseura sarjaporrasta alempaa.

Ukrainalaisvahti Lunin viettää kevätkauden Real Oviedossa taistelemassa Segunda B:hen putoamista vastaan. Ainakin tämä lainapesti alkoi hyvin, sillä Lunin pelasi kauden ensimmäisen sarjaottelunsa jo torstaina Almeriaa vastaan. Tuloksena oli kuitenkin Oviedon 0-2 -tappio.

Lunin valittiin viime vuonna alle 20-vuotiaiden MM-kisojen parhaaksi maalivahdiksi ja hän on noussut jo Ukrainan A-maajoukkueeseen. Hän ylsi kymmenen parhaan joukkoon myös Ballon d’Or -gaalan yhteydessä pidetyssä Kopa-äänestyksessä.

[readmore from=Real-Madrid]

Jorge De Frutosille Real Madrid löysi uuden lainaseuran Rayo Vallecanosta. De Frutos harjoittelee jo tänään perjantaina Paco Jémezin valmentamassa ryhmässä.

Viime kaudella De Frutos pelasi Real Madrid Castillassa 37 ottelua, joissa hän teki seitsemän maalia ja antoi viisi maalisyöttöä.