Espanjan A-maajoukkueessa viime vuonna debytoinut Dani Olmo on ollut yhdistettynä kasvattajaseuraansa Barcelonaan, mutta viime päivinä huhut ovat vieneet häntä Italiaan ja AC Milaniin.

Olmo, 21, pelasi Barcelonan organisaatiossa vuosina 2007-2014, kunnes siirtyi nykyiseen seuraansa, kroatialaiseen Dinamo Zagrebiin, jossa hänestä on kasvanut paikallinen supertähti.

Tänään, perjantaina, Dinamo pelasi harjoitusottelun Lokomotiva Zagrebia vastaan, mutta Olmo ei ollut lainkaan kokoonpanossa mukana. Dinamon päävalmentaja Nenad Bjelica ei peitellyt ottelua edeltävänä päivänä syytä espanjalaisen puuttumiselle.

[readmore from=Olmo-Dani]

– Olmo ei pelaa huomenna. Me kaikki tiedämme, että hän neuvottelee siirrosta, joskaan emme tiedä, mihin hän on siirtymässä tai milloin se tapahtuu, kommentoi Bjelica Football Italian mukaan.

– Me emme halua riskeerata mitään, ja se ei ehkä olisi häneltä fiksuin veto pelata nyt harjoitusottelussa. Hän on joka tapauksessa hyvällä tuulella ja hän on harjoitellut hyvin.

Krotialaislehti Sportske novosti on uutisoinut, että Olmo on lähellä 30 miljoonan euron siirtoa Milaniin, mutta italialaismediat uskovat, että osapuolet ovat neuvotelleet nimenomaan potentiaalisesti kesällä tapahtuvasta siirrosta.

Italialaismediassa uskotaan, että Olmon siirtoa Italiaan on junailemassa AC Milanin seurajohtaja ja kroatialaislegenda Zvonimir Boban.