Barcelonaa läheltä seuraava Sport kertoo Barcelonan vahvistavan reservijoukkuettaan 22-vuotiaalla Rey Manajlla. Manaj on maajoukkuetason hankinta, sillä hän on pelannut 12 A-maaottelua Albanian paidassa ja oli ehdolla myös kesän 2016 EM-joukkueeseen. Maajoukkuemaaleja Manaj on tehnyt kaksi, molemmat viime syksynä EM-karsinnoissa.

Kärkimiehenä pelaava Manaj matkaa Barcelona B:hen Albacetestä, johon hän siirtyi pysyvällä siirrolla viime kesänä. Hän vietti Albacetessä jo kauden 2018-2019 lainalla italialaisesta Internazionalesta.

Manajn siirtoa ei ole vielä virallistettu, mutta siirron uskotaan vahvistuvan keskiviikkona. Vielä Barca B:n keskiviikon ottelussa Badalonaa vastaan hän ei pelaa. Sport uskoo Manajn sopimuksen olevan nelivuotinen.

[readmore from=Barcelona-B]

Manaj on tehnyt tällä kaudella Albacetelle Segundassa kolme maalia kymmenessä ottelussa. Kaiken kaikkiaan Espanjan kakkostasolla on syntynyt kymmenen maalia 56 pelissä. Nyt sarjataso vaihtuu pykälää alemmas, sillä Barcelona B pelaa kolmannella sarjaportaalla Segunda B:ssä.

Albaniassa syntynyt, mutta Italiaan 11-vuotiaana muuttanut Manaj on pelannut myös Serie A:ssa 16 peliä (2 maalia), Internazionalen ja Pescaran väreissä.