Barcelonan keskuspuolustaja Jean-Clair Todibo on hyvin lähellä siirtoa Saksan Bundesliigan Schalkeen. 20-vuotiaan ranskalaisen on määrä käydä tänään Schalken lääkärintarkastuksessa. Bild kuvasi hänet Düsseldorfin lentokentällä sunnuntai-iltana, ja myös Schalken urheilujohtaja Jochen Schneider kommentoi edessäolevaa siirtoa WAZ-lehdelle.

– Olen optimistinen, että saamme siirron maaliin, Schneider totesi lehdelle.

Todibon siirrossa on kyse loppukauden lainapestistä. Schalke haluaisi liittää lainaan myös osto-option, mutta Todibo itse on tiettävästi tätä vastaan.

Neuvottelut ovat yhä kesken, mutta joka tapauksessa Mundo Deportivon toimittaja Roger Torelló on sitä mieltä, että Todibo on saanut neuvotteluissa tahtonsa läpi, eikä lainasiirtoon liitetä osto-optiota.

[readmore from=Todibo-Jean-Clair]

Schalkella on akuutti topparipula Benjamin Stamboulin ja Salif Sanén loukkaannuttua. Nyt seuralla on käytössään vain kaksi tervettä keskuspuolustajaa. Todibo olisi kolmas.

Todiboa tavoitteli riveihinsä myös muun muassa AC Milan, mutta italialaisseura oli kiinnostunut vain pysyvästä siirrosta. Barcelona haluaa puolestaan mieluummin lähettää pelaajansa lainalle.

Barcelona hankki Todibon vuosi ja neljä sitten Toulousesta miljoonan euron siirtosummalla. Toistaiseksi nuori puolustaja on pelannut edustusjoukkueessa vain viisi ottelua.