Barcelonan legendapelaaja Xavi ei siirry joukkueen päävalmentajaksi nyt, kertoo Mundo Deportivo.

Xavi, 39, on ilmoittanut, että haluaa kunnioittaa hänen ja nykyisen seuransa Al-Saddin välistä sopimusta.

Hän tapasi tänään, sunnuntaina, aamulla jälleen Barcelonan urheilutoimenjohtaja Éric Abidalin ja toimitusjohtaja Òscar Graun ja esitti huolensa Barcelonan nykytilasta.

Xavi haluaa vielä tulevaisuudessa neuvotella Barcelonan päävalmentajan pestistä, joka saattaa odottaa häntä jo ensi kesänä.

Barcelonan nykyisen päävalmentajan Ernesto Valverden odotetaan vetävän harjoitukset normaalisti huomenna aamupäivällä, mutta Mundo Deportivon mukaan on mahdollista, että hän saa kenkää jo ennen niitä.

Diario Sportin mukaan Valverde on raivoissaan siitä, että yksikään Barcelonan edustaja ei ole ollut häneen yhteydessä. Hänelle ei ole kerrottu Barcelonan ja Xavin neuvotteluista, mutta hän on saanut median välityksellä selkeän kuvan tilanteesta.

Valverde on luotsannut Barcelonaa kesästä 2017 lähtien. Xavi aloitti qatarilaisen Al-Saddin käskyttäjänä viime kesänä pelattuaan uransa viimeiset vuodet seurassa, Barcelonaa hän edusti vuosina 1991-2015.