Barcelonan seurajohtaja Guillermo Amor vakuuttaa, että Blaugranan johtoporras ei pohdi potkujen antamista päävalmentaja Ernesto Valverdelle.

Valverden joukot ylsivät ennen joulukuun puoliväliä seitsemän pelin voittoputkeen, mutta sen jälkeen voittoja on tullut viidestä ottelusta vain yksi. Torstaina Barcelona hävisi uudistetun Supercopan välierävaiheessa Atlético Madridille 2-3.

Omalla pelaajaurallaan Barcelonaa lähes kaksi vuosikymmentä edustanut Amor katsoi torstain esitystä turhautuneena.

– Häviäminen on vaivannut meitä paljon. Meidän on jatkettava eteenpäin, tämä on todella pitkä kausi. Tärkeitä pelejä on vielä paljon, kommentoi Amor Marcan mukaan.

Häneltä kysyttiin, käynnistyikö Valverden lähtölaskenta torstaina.

[readmore from=Supercopa]

– Mitä puhuttekin Valverdesta, sitä ei tule tapahtumaan.

Amorin mukaan Barcelonan keskittyminen herpaantui Atlétia vastaan ratkaisevilla hetkillä.

– Jalkapalloa pelanneena tietää, että tällaisia juttuja voi tapahtua. Varsinkin tärkeissä peleissä, vahvoja joukkueita vastaan. Silloin voi hävitä, kun luulee jo voittaneensa.

– Tiivistettynä, minun mielestä hallitsimme ensimmäistä puoliaikaa. Me menimme johtoon ja kaksi maaliamme hylättiin, mikä kertoo siitä, että olimme lähellä [voittaa] ja olimme parempia.

– Kukaan ei uskonut, että he voittaisivat tämän pelin. He yllättivät meidät yksittäisissä tilanteissa ja pakenivat lopulta voiton kanssa. He olivat selkeästi hukassa, eivätkä löytäneet toisiaan. Kaikki tuntui olevan meidän hallussamme, kunnes he lähettivät kaksi palloa meidän alueellemme ja tekivät maalit.