Málagan päävalmentaja Víctor Sánchez del Amo hyllytettiin seuran toimesta väliaikaisesti, kun valmentajan kuvaama yksityinen seksivideo julkaistiin sosiaalisessa mediassa.

Sánchez del Amon kollegat ovat olleet tyrmistyneitä seuran päätöksestä hyllyttää luotsi. Video julkaistiin sosiaalisessa mediassa ilman Sánchez del Amon lupaa. Málaga hyllytti valmentajansa siksi aikaa, kunnes seura saa omat tutkimuksensa asiaan liittyen valmiiksi.

Rayon päävalmentaja Paco Jémez otti kantaa kollegansa tilanteeseen ja kritisoi voimakkaasti videon sosiaaliseen mediaan ladannutta ihmistä. Vielä ei ole tiedossa, kuka videon sosiaaliseen mediaan latasi.

– Olemme maassa, jossa me asukkaat olemme säälittäviä. Espanja on kaunis maa, mutta alennamme maan arvoa tekemisillämme. Olemme säälittäviä, ei kahta sanaa. Olemme kykeneväisiä tekemään tuollaisia asioita toisille ihmisille.

– Tunnen Víctorin ja haluan ensiksi toivottaa voimia hänelle ja hänen perheelleen, koska kenenkään ei pitäisi kohdata tällaista tilannetta. On oltava hyvin kusipää tehdäkseen tuollaista jollekin muulle, Jémez puhisi.

– En puhu Málagasta, vaan hänestä, joka tuon videon julkaisi. Víctorilla on minun ja koko Rayon tuki takanaan. Minusta on sääli, että me espanjalaiset olemme tällaisia. Olemme niin pahoja ihmisiä, jotta voimme todella tehdä jotain tällaista. Hävettää.