Valencia kukisti Eibarin lauantaina Mestallalla luvuin 1-0 ja nousi pisteen päähän paikasta Mestarien liigaan.

Ottelun ainoasta täysosumasta vastasi Maxi Gómez. Maali oli Gómezin sarjakauden seitsemäs.

Kausi on edennyt puoliväliin ja Valencia on noussut tahmean alkukauden jälkeen taistelemaan jälleen tosissaan paikasta Mestarien liigaan. Valencian päävalmentaja Albert Celades tiedostaa pelaajiensa hienon työmoraalin.

– Yksi tavoitteistamme oli edetä kauden puoliväliin ilman tappioita Mestallalla ja onnistuimme siinä. Kiitos kuuluu kaikille. Olemme hyvin tyytyväisiä siihen, missä olemme. Nykyinen sijoitus ei ole loistava, mutta se on silti hyvä. Olen iloinen saadessani työskennellä tässä upeassa seurassa hienojen pelaajien kanssa, Celades totesi.

Seuraavaksi Valencia matkustaa Saudi-Arabiaan Supercopaan. Välieräottelussa vastaan asettuu Real Madrid.

– Emme ole ehtineet vielä miettiä Supercopaa ollenkaan. Lähdemme kuitenkin sinne voittamaan pokaalin. Pääsemme lähtemään kohti Saudi-Arabiaa hyvässä vireessä, Celades päivitteli.

Celades otti myös kantaa Ezequiel Garayn jatkosopimusneuvotteluihin. Avainpelaajan sopimus päättyy kauden jälkeen.

– Toivottavasti ne neuvottelut eivät kestä kauaa ja pääsemme pikaisesti yhteisymmärrykseen.

Loistavasti viime aikoina esiintynyt Jaume Domènech pelasi lauantaina Valencian maalilla. Domènech on syrjäyttänyt ainakin hetkellisesti Jasper Cillessenin ja toimii Valencian ykkösmaalivahtina.

– Se on päätös, jonka olemme tehneet. Ei siinä ole mitään sen kummempaa. Ei se tarkoita, ettemme olisi tyytyväisiä Cillesseniin. Tunnemme kummatkin maalivahdit ja teemme päätökset pelaavasta maalivahdista ottelukohtaisesti.