Real Madrid ei aio vahvistaa joukkuettaan tammikuun siirtoikkunassa.

Brahim ja Mariano poistuvat seurasta hyvin todennäköisesti, mutta Real Madrid ei aio hankkia kaksikolle korvaajia.

Marcan mukaan Real Madrid tarkkailee ensi kesän varalta kolmea Lillessä pelaavaa nuorukaista. Lehti kertoo seuran olevan kiinnostunut Boubekery Soumarésta, Victor Osimhenistä ja Gabriel dos Santos Magalhaesista.

Valencia oli halukas hankkimaan 20-vuotiaan Soumarén riveihinsä viime kesänä, mutta pelaaja halusi jatkaa uraansa Lillessä.

22-vuotias Osimhen on kuulunut Ranskan pääsarjan suurimpiin yllättäjiin tällä kaudella. Osimhen on onnistunut jo 12 kertaa maalinteossa tällä kaudella. 22-vuotias dos Santos Magalhaes on vakiinnuttanut tällä kaudella paikkansa Lillen avauskokoonpanossa ja herättänyt tiettävästi Juventuksen kiinnostuksen.