Real Madridissa saattaa pelata tulevaisuudessa kaksi Mbappéa, kertoo AS.

Espanjalaismediassa on kirjoitettu jo pitkään, että Madrid tavoittelee Paris Saint-Germainin hyökkääjää Kylian Mbappéa riveihinsä. Myös madridilaisten päävalmentaja Zinédine Zidane on tehnyt selväksi, että hän on 21-vuotiaan ranskalaistähden suuri ihailija.

Mbappé on nuoresta iästään huolimatta yksi lajin suurimmista tähdistä. Hän on pelannut PSG:ssä 106 ottelua tehden niissä yhteensä 78 maalia ja syöttäen 41 ja toissa kesänä hän voitti Ranskan paidassa maailmanmestaruuden.

Huhujen mukaan Madrid valmistelee hänestä jo ensi kesäksi 300 miljoonan euron tarjousta, joka rikkoisi maailman siirtoennätyksen heittämällä. Nykyinen ennätys kuuluu Mbappén joukkuekaverille Neymarille, joka siirtyi kesällä 2017 Barcelonasta PSG:hen 222 miljoonan euron korvausta vastaan.

Kylian ei ole kuitenkaan ainoa Mbappé, johon Real Madrid on iskenyt silmänsä. Madridin suurseura on AS:n mukaan kiinnostunut myös hänen 13-vuotiaasta pikkuveljestään Ethanista.

Nuorempi Mbappé teki vaikutuksen Real Madridin kykyjenetsijöihin viime kuussa pelatessaan PSG:n kanssa kansainvälisessä junioriturnauksessa.

Ethan pelaa veljensä tavoin hyökkääjänä ja on osoittanut olevansa potentiaalinen pelaaja itsekin. AS arvelee, että Real Madridin olisi helpompi houkutella Kylian Espanjaan, jos hänen pikkuveljensä siirtyisi Madridiin myös.