Barcelonan legendaarisella keskikenttäpelaajalla Andrés Iniestalla riittää kysyntää 35 vuoden iästään huolimatta. Nykyisin Japanin liigassa Vissel Koben riveissä pelaava konkari on saanut viime aikoina mielenkiintoisia tarjouksia, kertoo Mundo Deportivo.

Jo aiemmin kävi ilmi, että yksi Iniestan riveihinsä haluava joukkue on argentiinalainen Estudiantes, jonka puheenjohtajana toimii itse argentiinalainen Juan Sebastían Verón, joka aloitti seurassa uransa ja pelasi sen jälkeen Manchester Unitedin, Chelsean ja Interin kaltaisissa suurseuroissa ennen paluutaan seuraan.

Estudiantes ei olisi Iniestalle tuiki tuntematon ympäristö, sillä jo aiemmin seura hankki riveihinsä Javier Mascheranon, joka pelasi Iniestan kanssa Barcelonassa kahdeksan vuoden ajan.

Argentiinalaisseurassa pelaa myös toinen Iniestan entinen pelitoveri Gabriel Milito, joka edusti Barcaa vuosina 2007-2011.

Sen lisäksi kolme Yhdysvaltojen MLS-liigassa pelaavaa joukkuetta on tehnyt Mundon mukaan Iniestalle tarjoukset, jotka espanjalaisikoni on kuitenkin hylännyt. Yli kaksi vuosikymmentä Barcelonan paidassa pelannut Iniesta on viitannut kintaalla Los Angeles Galaxylle, Montreal Soundersille ja Inter Miamille.

Iniesta on tehnyt Mundon mukaan selväksi, että aikoo pelata Visselissä sopimuksensa loppuun asti. Espanjan entisen maajoukkuemiehen nykyinen diili ulottuu tammikuun 2021 loppuun saakka.