Real Madridin puolustus on ollut tällä kaudella rautaa. Seura on päästänyt La Ligassa vain 12 maalia 18 ottelun jälkeen.

Vain Atlético on päästänyt Real Madridia vähemmän maaleja ja on samalla Euroopan huippusarjojen vähiten maaleja päästänyt joukkue.

Kyseessä on Real Madridin paras saldo sitten kauden 1987-88, jolloin seura on edellisen kerran päästänyt ainoastaan 12 maalia 18 ottelussa. Silloin Real Madridin maalia vartioi legendaarinen Paco Buyo.

Real Madridin ykkösmaalivahti Thibaut Courtois aloitti kauden surkeasti ja sai osakseen valtavaa kritiikkiä niin madridilaismedioilta kuin seuran kannattajilta. Courtois on kuitenkin parantanut otteitaan huomattavasti viime aikoina ja on pitänyt myös kaksi peräkkäistä nollapeliä.

Real Madridin kakkosvahtina toimiva Alphonse Areola on pelannut sarjassa kolme ottelua, joissa on pitänyt yhden nollapelin ja päästänyt yhteensä kolme takaiskumaalia.