AS:n mukaan West Ham on kiinnostunut Athleticin Unai Núñezista.

Lehti kertoo West Hamin jo ilmoittaneen Athleticille olevansa valmis maksamaan topparin 30 miljoonan euron ulosostopykälän. West Ham ei ole vielä puhunut Núñezin kanssa mahdollisesta siirrosta.

22-vuotias Núñez on jäänyt kuluvalla kaudella pienelle vastuulle Athleticissa ja on pelannut alle kolmanneksen kaikista peliminuuteista. Núñez ei ole tyytyväinen rooliinsa ja harkitsee siirtoa, vaikka on kertonut useampaan otteeseen unelmakseen Athleticissa menestymisen.

Núñez on Athleticin topparihierarkiassa kolmantena Yeray Martínezin ja Iñigo Martínezin takana.

Núñez on keskustellut tiiviisti West Hamissa pelaavan Pablo Fornalsin kanssa viimeisten viikkojen aikana. Kaksikko on lehden mukaan hyviä ystäviä keskenään ja Fornals on kertonut topparille Lontoosta, Valioliigasta ja West Hamista.