Tammikuun siirtoikkuna lähestyy kovaa vauhtia.

Viikon päästä aukeavassa siirtoikkunassa nähdään todennäköisesti La Ligan osalta useampi mielenkiintoinen siirto.

Käymme tässä jutussa läpi viisi mielenkiintoisinta siirtohuhua. Mukaan mahtuu pelaajia Edinson Cavanista Arturo Vidaliin.

5: Kévin Gameiro

Gameiro on jäänyt syyskaudella varsin pienelle peliajalle Valenciassa ja on joutunut tyytymään kolmoskärjen rooliin. Ranskalaislehti L’Equipen mukaan Lyon on kiinnostunut Gameirosta ja 32-vuotias hyökkääjä olisi jo näyttänyt vihreää valoa siirrolle. Lyonissa luvassa olisi ykköskärjen rooli ja Mestarien liigan pudotuspelit. Valencia joutuisi hankkimaan siinä tapauksessa itselleen Gameiron korvaajan tammikuussa.

4. Carles Aleñá

Barcelonan keskikenttäpelaaja on jäänyt täysin olemattomalle vastuulle syyskauden aikana. Aleñá on pelannut kuluvalla kaudella vain neljässä sarjaottelussa yhteensä 170 minuuttia. Tammikuun alussa 22 vuotta täyttävä Aleñá on herättänyt espanjalaismedioiden mukaan Getafen ja Betisin kiinnostuksen. Aleñá poistuu hyvin todennäköisesti Barcelonasta tammikuussa, mutta vielä ei ole tietoa, minne Aleñá suuntaa.

3. Mariano

Mariano ei ole pelannut tällä kaudella vielä minuuttiakaan Real Madridin paidassa. Se kertoo kaiken tarpeellisen Marianon tilanteesta seurassa. Hyökkääjälle annettiin kesällä lupa poistua Real Madridista, mutta kärki halusi jäädä taistelemaan pelipaikastaan. Kyseinen taistelu näyttää epäonnistuneen pahemman kerran. Muun muassa AS Roman kerrotaan olevan kiinnostunut 26-vuotiaasta hyökkääjästä. Kyseessä olisi lainasopimus.

2. Arturo Vidal

Vidal on julkisesti todennut olevansa pettynyt syyskauden rooliinsa. Barcelonan keskikenttäpelaaja on mahtunut kuluvalla kaudella vain neljästi avauskokoonpanoon La Ligassa, mutta on onnistunut silti jo viidesti maalinteossa. 32-vuotias Vidal on tiettävästi halukas vaihtamaan maisemaa ja siirtymään Internazionalen riveihin Serie A:han. Italialaismedioiden mukaan Vidal olisi jo puhunut mahdollisesta siirrosta Interiä valmentavan Antonio Conten kanssa.

1. Edinson Cavani

Cavania on yhdistetty jo pitkän aikaa Atléticoon. 32-vuotias PSG:n hyökkääjä on jäänyt nykyisessä seurassaan pienelle peliajalle syksyn aikana. Cavanin sopimus PSG:n kanssa päättyy kesällä, ja uruguaylainen haluaa tiettävästi jättää Pariisin taakseen jo tammikuussa. PSG on asettanut kärjelleen 14 miljoonan euron hintalapun. Maalinteko-ongelmien kanssa kamppaileva Atlético on kiinnostunut Cavanista ja haluaa kärjen itselleen jo tammikuussa.