Espanjan jalkapallopiirejä pitkään piinannut asuntomurtojen sarja on saanut lajin terävimmältä huipulta jo lukuisia uhreja, mutta vain aniharvaa on onneton tapahtuma kohdannut kahdesti. Zinedine Zidanelle näin on nyt käynyt.

Real Madridin valmentajan kotiin murtauduttiin viime kesäkuussa. Perjantaina murtovarkaat puolestaan tunkeutuivat Zidanen vuoristomökkiin El Chivessä. Murrosta kertoi Cadena SER Almería.

Mökki oli ryöstön hetkellä asukkaista tyhjillään. Naapurit ilmoittivat valmentajan lähipiirille murrosta, jotta he saisivat pian yhteyden kansalliskaartiin. Tutkimukset ovat toistaiseksi pahasti kesken. Sitäkään lehti ei paljasta, mitä kaikkea mökistä varastettiin.

Zidane puolisoineen löysi vapaa-ajan asunnon 72 kilometrin päässä Almeríasta. Paikan piti olla täydellinen leposija Madridissa Zidanea ympäröivältä mediahuomiolta. Kolmekerroksisessa huvilassa, jossa on myös useita parvekkeita ja seudun ainoa uima-allas, ovat viettäneet runsaasti aikaa myös Zidanen appivanhemmat. Zidanet ovat omistaneet asunnon vuodesta 2010.

Lähde: AS