Rayo Vallecano eteni tiistaina jatkoon Copassa voitettuaan neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan SD Tarazonan Óscar Valentínin jatkoajan viimeisen minuutin maalilla 1-0.

Segundassa pelaavan Rayon ilta koki kuitenkin varsin synkän yllätyksen hetkeä myöhemmin, kun Tarazonaan matkanneet Rayon ultrakannattajat yrittivät pahoinpidellä kritisoidun seurapresidentin Raúl Martín Presan.

Marcan saamien tietojen mukaan noin 30 ultrakannattajan joukko ympäroi ottelun jälkeen Presan auton ja pistivät seurapresidentin kulkuvälineen uuteen uskoon. Seurapresidentti oli tapahtumahetkellä auton sisällä. Kannattajat uhkailivat samalla Presaa.

– Väkivallan on loputtava. Sitä ei voi sallia, Rayon varapresidentti José María Sardá kertoi Copelle tapahtuneen jälkeen.

Presa matkusti välittömästi paikalliselle poliisiasemalle tekemään rikosilmoituksen. Presa kertoi myös lehdistölle ottelun jälkeen saaneensa uhkauksia seuran kannattajilta jo vuosikausien ajan.

Presa on hyvin vihattu henkilö seurayhteisön keskuudessa ja seurapresidentin eroamista on vaadittu Rayon kotiotteluissa julkisesti jo vuosien ajan. Presa on tehnyt rikosilmoituksen seuran ultrajärjestö Bukanerosia vastaan.