Espanjan jalkapallotähtiä riivannut asuntomurtojen sarja ei ota hellittääkseen. Tuorein murtovarkauden uhri on Barcelonan laitapuolustaja Nélson Semedo, jonka kotiin murtauduttiin keskiviikkona noin kello 14 paikallista aikaa. Ryöstöstä kertoo Cadena SER.

Semedo lienee ollut murtovarkaille sopiva uhri, sillä Barcelonan joukkueen tiedettiin keskittyneen keskiviikkoillan el Clásicoon puolestapäivästä lähtien hotelli Sofiassa. Hotelliratkaisuun päädyttiin Barcelonan poliittisten mielenosoitusten takia.

Espanjan jalkapallosuuruuksista erittäin monet ovat joutuneet kuluneen vuoden aikana asuntomurron uhriksi. Varkaat ovat murtautuneet muun muassa Casemiron, Álvaro Moratan ja Zinédine Zidanen koteihin.

Espanjan kansalliskaarti pidätti lokakuussa neljä asuntomurroista epäiltyä, mutta kokonaan murrot eivät ole nähtävästi lakanneet vieläkään.