Kolumbialainen toimittaja Carlos Antonio Veléz on kertonut paikallisessa jalkapallo-ohjelmassa, että Kolumbian maajoukkueen päävalmentaja Carlos Queiroz vaati aiemmin James Rodríguezia siirtymään pois Real Madridista, espanjalaislehti AS kirjoittaa.

− Queiroz soitti Jamesille ja kävi läpi muiden joukkueiden tarjoamat vaihtoehdot. Hän kehotti Jamesia siirtymään pois Real Madridista, Veléz sanoi.

Queirozin pyynnön taustalla on se, että valmentaja toivoisi maajoukkueen tärkeimpien pelaajien saavan seurajoukkueissaan peliaikaa, jotta näistä olisi enemmän hyötyä myös maajoukkueessa.

Rodríguez on tällä hetkellä loukkaantuneena, mutta keskikenttäpelaaja on muutenkin jäänyt tällä kaudella pienelle vastuulle Madridissa. Kolumbialaista huhuttiin kesällä muun muassa paikallisvastustaja Atléticon ja Serie A:n Napolin riveihin.

Velézin mukaan Queiroz seuraa tulevina kuukausina tarkasti Rodríguezin tekemisiä. Kolumbia pelaa ensi kesänä Copa Américassa samassa lohkossa Brasilian, Qatarin, Venezuelan, Ecuadorin ja Perun kanssa.