Valencia voitti lauantai-iltana Villarrealin kauden ensimmäisessä Derbi de la Comunitatissa Mestallalla maalein 2-1.

Rodrigo Moreno ja Ferran Torres vastasivat Valencian maaleista. Heikossa vireessä läpi alkukauden olleelle Rodrigolle maali oli kauden kolmas. Valencia nousi voiton myötä sarjataulukossa seitsemänneksi.

Valencian päävalmentaja Albert Celades oli luonnollisesti onnellinen pelaajiensa otteista. Etenkin Dani Parejo sai Celadesin kehut.

– Pelaajani eivät koskaan luovuta, taistelevat aina loppuun saakka ja ottavat voimaa sieltä, mistä sitä ei ole otettavissa.

– Minusta ei ole normaalia, ettei Parejo loukkaannu koskaan, vaikka ottaa huomioon sen tason, millä hän pelaa jatkuvasti kolmen päivän välein. Hän pelaa koko ajan. Se on mielestäni hullua. On vain vähän hänen kaltaisia pelaajia, Celades muistutti.