La Ligassa pelataan lauantai-illan päätteeksi aina kiihkeä Valencian alueen derby. Erikoisen Mestallan ottelusta tekee se, että molempien joukkueiden valmennustiimissä on herra, jonka sukunimi on Álvarez Sanjuán.

Kotijoukkue Valencian päävalmentaja Albert Celadesin apulaisvalmentajana on 42-vuotias Óscar Álvarez, ja vierasjoukkue Villarrealissa Javi Callejan adjutanttina isoveli Quique, 44. Vähemmän yllättäen miehet ovat jalkapalloperheen kasvatteja, sillä heidän isänsä Quique Costas pelasi 70-luvulla topparina Celta Vigossa ja Barcelonassa. Myös poikien taustat ovat Barcelonan organisaatiossa.

Quique Álvarez pelasi Barcelonan edustusjoukkueessa yhden ottelun, mutta löysi henkisen kotinsa Villarrealista. Hän pelasi ”Keltaisessa Sukellusveneessä” seitsemän kauden ajan, ja osan ajasta joukkueen kapteenina. Villarrealin pelaajana hän ylsi muun muassa Mestarien liigan välieriin.

Valmentajana Quique Álvarez aloitti Barcelonan juniorijoukkueissa, ja Villarrealiin hän loikkasi kaksi kautta sitten Callejan kutsumana.

Pikkuveli Óscarin peliura oli vaatimattomampi ja kulki kahdeksan seuran kautta. Óscar pelasi lähinnä alemmilla sarjatasoilla. Albert Celadesiin hän tutustui Barcelonan reservijoukkueessa. Kun Celades kutsuttiin syyskuussa Valencian päävalmentajaksi, hän värväsi avukseen tutun miehen, Óscar Álvarezin.

– Se on hauska anekdootti. Yritimme puristaa Quiquelta tietoja, mutta hän ei sano mitään: hänen veljensä on suljettu kuin hauta, Calleja totesi veljesten kohtaamisesta Marcan mukaan.

– He tulevat loistavasti toimeen ja heillä on hyvin samanlainen rooli. Celadesilla on mahtava valmennustiimi, enkä voisi kehua omaanikaan yhtään enempää. Tämä on erityinen hetki Quiquelle. Tunnen hänen veljensä, ja hänkin on mahtava tyyppi.