Diego Costa on seuraavat 3-4 kuukautta sivussa tyrävamman vuoksi.

Costa leikattiin hiljattain Madridissa ja kärki on päässyt jo pois sairaalasta. Atléticolla ei ole palkkabudjetissaan tilaa uudelle hankinnalle, joten seura ei kykene ostamaan Costalle korvaajaa siirtomarkkinoilta.

Marcan mukaan Darío Poveda toimii Costan korvaajana seuraavat kuukaudet. Diego Simeone nosti 22-vuotiaan kärjen maanantaina harjoittelemaan edustusjoukkueen kanssa ja Poveda oli Atléticon kokoonpanossa mukana lauantaisessa Granada-ottelussa.

Villarrealin kasvatti siirtyi Atléticon organisaatioon noin puolitoista vuotta sitten ja on pelannut seuran B-joukkueessa. Tällä kaudella Poveda on tehnyt Atléticon B-joukkueessa kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla kahdeksan maalia kahdeksassa ottelussa.

Segundassa pelaava Zaragoza oli halukas hankkimaan Povedan hiljattain noin miljoonalla eurolla, mutta Atlético ei suostunut päästämään kärjestään irti.

Se päätös tuotti hedelmää Costan loukkaannuttua, sillä Atléticolla ei ole tällä hetkellä edustusjoukkueessaan Povedan, vieläkin ilman peliminuutteja olevan Ivan Saponjicin ja Álvaro Moratan lisäksi muita hyökkääjiä.