Wesley Sneijder sanoo löytäneensä aikoinaan telepaattisen yhteyden Gutin kanssa Real Madridissa, mutta sitä ennen he eivät olleet väleissä lainkaan.

Hiljattain uransa lopettanut hollantilaislegenda Sneijder, 35, pelasi Madridissa vuosina 2007-2009 ja voitti Los Blancosissa ensikaudellaan La Ligan mestaruuden. Guti, 43, vietti yhtä kautta lukuun ottamatta koko pelaajauransa Real Madridissa, eikä hän ollut tyytyväinen, kun Sneijder nappasi tullessaan hänen pelipaikkansa.

– Minusta tuli nopeasti osa avauskokoonpanoa, kun liityin Real Madridiin. Guti ei puhunut minulle kolmeen kuukauteen, koska hän joutui penkille, kertoi Sneijder Fox Sportsille.

Yhteinen sävel löytyi kuitenkin heti, kun molemmat pääsivät samaan aikaan kentälle.

– Jossain vaiheessa päädyimme pelaamaan yhdessä, ja välillemme syntyi uskomaton yhteys. Me löysimme toisemme kentällä, vaikkemme edes katsoneet.

– Hän on ilmiömäinen pelaaja, luultavasti paras, jonka kanssa olen ikinä pelannut. Hän teki todella ison vaikutuksen minuun.

Guti palasi Real Madridiin pelaajauransa jälkeen juniorivalmentajaksi. Hän valmensi Madridin organisaatiossa viisi vuotta, kunnes siirtyi toisen edustamansa seuran, turkkilaisen Beşiktaşin apuvalmentajaksi. Tämän kuun alusta lähtien hän on toiminut Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Almerían päävalmentajana.