Real Betis on tehnyt ensimmäisen tarjouksensa Juventuksen Emre Canista, italialaislehti CalcioMercato uutisoi. Barcelonan kerrotaan myös tarkkailevan tilannetta.

Can joutui pettymään torinolaisseuran käytökseen jo kauden alussa, kun tuore päävalmentaja Maurizio Sarri ei valinnut häntä Juventuksen Mestarien liiga -joukkueeseen.

Saksan maajoukkuetta edustava keskikenttäpelaaja kertoi myöhemmin, ettei hän olisi jäänyt Juventukseen, jos tieto hyllytyksestä olisi saapunut aiemmin.

Espanjalaislehti Marca uutisoi syyskuussa, että Real Betis yritti jo silloin hankkia Canin riveihinsä. Betis neuvotteli useita viikkoja Canin sekä muiden keskikenttäpelaajien edustajien kanssa, mutta jäi lopulta ilman vahvistuksia kyseiselle pelipaikalle.

Nyt Real Betis on valmis yrittämään uudelleen tuoreen tarjouksen voimin. Can, 25, ei ole pelannut kuin neljässä Serie A -ottelussa tällä kaudella, ja on tiettävästi Juventuksen myyntilistalla. Betis näkee Canin erinomaisena vaihtoehtona loukkaantumisista kärsineelle William Carvalholle.