Betis ja Valencia iskivät yhteen lauantaina Villamarínilla.

Sevillalaislähteiden mukaan kyseessä oli pakkovoitto Rubin luotsaamalle Betisille. Muussa tapauksessa seurajohto olisi antanut päävalmentajalle potkut. Pistemenetys ei ollut lopulta kaukana, sillä ottelun voittomaali nähtiin lisäajan viimeisessä tilanteessa.

Maxi Gómez vei Valencian johtoon kymmenisen minuuttia ennen taukoa. Maali oli uruguaylaisen sarjakauden kuudes.

Valencian johto ei kestänyt viittä minuuttia kauempaa. Joaquín sai pallon itselleen boksin keskellä ja laukoi Betisin tasoihin vain hetkeä myöhemmin Álex Morenon komean syötön seurauksena.

Toisella jaksolla niin Betisin Nabil Fekir kuin Valencian Kangin Leekin osuivat ylärimaan, mutta voittomaalia saatiin odottaa aina lisäajan neljännelle minuutille saakka. Betis sai vapaapotkun boksin kulmalta ja Sergio Canales iski loistavalla vapaapotkullaan isännät voittoon.

Voitto oli Betisille kauden neljäs ja Rubin suojatit nousivat ainakin väliaikaisesti 14. sijalle.