Juanfran poistui Atléticosta kesällä. 34-vuotias laitapuolustaja siirtyi brasilialaisen São Paulon riveihin uransa viimeisiksi vuosiksi.

Juanfran kertoi Marcan haastattelussa siitä, miksi pitkään Atléticossa pelanneilla pelaajilla on vaikeuksia sopeutua uusiin seuroihinsa.

Juanfran kertoi haastattelussa puhuneensa tapauksesta Diego Godínin kanssa. Godín poistui Juanfranin tapaan Atléticosta kesällä ja siirtyi Internazionaleen.

– Pikku hiljaa olen sopeutunut paremmin. Se ei ole helppoa, koska kyseessä on kuitenkin erilaista jalkapalloa, muuttaminen eri maahan ja perheeni ja ystäväni ovat kaukana. Hiljattain puhuin Godínin kanssa, sillä hänenkin sopeutuminen Italiaan on ollut haastavaa. Se ei kerro siitä, emmekö olisi valmiita pelaamaan parhaalla tasolla. Puhuimme tästä asiasta, Juanfran totesi.

Juanfranin mukaan pelaajat Atléticossa elävät samassa kuplassa jatkuvasti.

– Atléticossa elimme yhdeksän vuoden ajan omassa kuplassamme saman valmentajan, pelitavan, pelaajien, kannattajien, menestyneisyyden ja jatkuvien otteluiden kanssa. Kilpailimme yhdeksän vuotta samalla tavalla. Olimme täysin omassa kuplassamme. Sitten kun lähdet sieltä, sinun on sopeuduttava. Olit kuinka hyvä tahansa. Hän pääsee siitä varmasti yli Milanossa ja minä São Paulossa.