Espanjan jalkapallopiirejä on riepotellut jo pidempään massiivinen asuntoryöstöjen aalto. Murtoja on nähty lukuisia etenkin Madridissa ja Barcelonassa, mutta myös muualla Espanjassa. Murtovarkauksien kohteeksi on joutunut useita aivan sarjan kirkkaimpia tähtiä.

Tuorein uhri oli Sevillan Chicharito, jonka kotiin yritettiin murtautua sunnuntai-iltana pelatun Sevillan derbyn yhteydessä. Murto jäi tällä kertaa kuitenkin yritykseksi, sillä meksikolaispelaajan kodin työntekijä hälytti paikalle poliisit havahtuessaan murron ääniin. Chicharito itse ei Betis-Sevilla -ottelussa pelannut, vaan seurasi koko pelin penkiltä.

Murtovaras pakeni paikalta ennen kuin poliisi ehti Chichariton kodin luo. Vaikka pelaajan palvelija kertoikin nähneensä vain yhden murtovarkaan, ei rikoskumppanin mahdollisuutta ole suljettu pois.

Chichariton koti sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Sevillan kaupungista.

[readmore from=Pelaajien-Asuntoryöstöt]

Viimekautisen derbyn aikoihin murtauduttiin Real Betisin William Carvalhon kotiin. Myös Betis-legenda Joaquínin kotiin on yritetty murtautua.

Kaikkiaan viimeisten kuukausien aikana on murtauduttu 19 La Liga -vaikuttajan kotiin. Ryöstön uhriksi ovat joutuneet muun muassa Zinedine Zidane, Casemiro ja Raphaël Varane.