Muistattehan miehet Zinédine Zidanen kahden valmennuspestin välissä? Kun kolmesti putkeen Mestarien liigan voittanut Zidane lähti sapattivapaalle keväällä 2018, palkattiin hänen seuraajakseen Julen Lopetegui. Lopeteguin jälkeen ruoriin tarttui puolestaan Santiago Solari, kunnes maaliskuussa 2019 koitti ”Zizoun uusi tuleminen”.

Sekä Lopetegui että Solari saivat valmentaa Realia vain reilut neljä kuukautta. Lopetegui on kuitenkin jo palannut La Ligaan – Sevillan valmentajaksi – ja tuoreimpien mediahuhujen mukaan myös Solari on lähellä paluuta. Muun muassa Radio Galegan ja Radioestadion mukaan Solari on kärkiehdokas Celta Vigon uudeksi valmentajaksi.

Celta Vigo on saanut 12 pelistään vain yhdeksän pistettä ja on tehnyt vaivaiset kuusi maalia. Se majaileekin putoamisviivan alla. Celtan pistesaalis La Ligassa ei ole 12 kierroksen jälkeen ollut näin vaatimaton sitten vuoden 1985.

Pedro Martin

@pedritonumeros
2 victorias, 3 empates y 7 derrotas.

Es el peor Celta en la 12ª jornada desde 1985.

Sunnuntaina Celta Vigo sai taipua Getafelle maalein 0-1. Radio Galegan mukaan valmentajanvaihdospäätös onkin jo tehty. Vuosi sitten Antonio Mohamed sai kenkää juurikin 12. kierroksen jälkeen, ja nyt pistesaldo on vielä viisi pinnaa kehnompi Fran Escribán johdolla.

Pedro Martin

@pedritonumeros
Final Celta-Getafe 0-1.

El Celta despidió a Mohamed después de la 12ª jornada de la última Liga. Entonces tenía 14 puntos. Ahora el Celta de Escriba tiene 9 puntos.

Maaliskuussa Celtan luotsina aloittaneen 54-vuotiaan Escribán kohtalon kerrotaan olevan jo saneltu. Mediatietojen mukaan potkut virallistetaan kuitenkin vasta, kun korvaaja on varmuudella selvillä.