FC Barcelona jatkaa myös lauantain kierroksen jälkeen La Ligan sarjajohtana, vaikka joukkue kärsi yllättävän 1-3-vierastappion Levantea vastaan.

Barca saa kiittää tilanteestaan madrilaisseuroja sekä Sevillaa, jotka jäivät lauantaina omissa kamppailuissaan tasapeleihin.

Ensimmäisenä sarjan kärkipaikkaa tarjottiin Atlético Madridille ja Sevillalle, jotka päätyivät lopulta pistejakoon. 1-1-tulokseen päättyneessä kamppailussa molemmilla joukkueille oli runsaasti huipputontteja, mutta tällä kertaa maalinteossa onnistuivat vain Franco Vázquez sekä Álvaro Morata.

Parhaan mahdollisuuden voitto-osumaan sai puoliajalla kentällä vaihdettu Diego Costa, joka epäonnistui rangaistuslaukauksessaan.

Real Madrid tuhri maalipaikkoja

Real Madrid jäi puolestaan maalittomaan 0-0-tasapeliin Real Betisiä vastaan. Madridilaisseura sai pallon kertaalleen Betis-maaliin, kun Eden Hazard onnistui avauspuoliskolla maalinteossa. Osuma hylättiin kuitenkin hetkeä myöhemmin paitsion vuoksi.

Real Madrid loi ottelussa runsaasti loistavia maalipaikkoja, mutta kotijoukkue ei saanut tällä kertaa pelivälinettä millään maaliin saakka.

Kyseisten tulosten jälkeen Barcelona johtaa yhä La Ligaa, kun joukkueella on 11 ottelun jälkeen kasassa 22 pistettä, kuten myös Real Madridilla. Sarjassa kolmantena majailevalla Atlético Madridilla on puolestaan 12 ottelun jälkeen 21 pistettä.

Voit katsoa sarjataulun kokonaisuudessaan täältä.