Viimeisen vuoden aikana espanjalaismedia on uutisoinut kaikenlaisista käänteistä Christian Eriksenin tulevaisuudessa.

Tottenhamin keskikenttäpelaaja on halunnut jättää lontoolaisseuran jo pidemmän aikaa, ja häntä ollaan viety voimakkaasti kohti La Ligan huippuseuroja. Sekä Real Madrid, Barcelona että Atlético Madrid ovat kaikki osoittaneet ainakin joissain määrin kiinnostusta Tanskan maajoukkuemiehestä.

El Desmarquen mukaan Barcelonalle avautui viime kesänä mahdollisuus tuoda Eriksen Camp Noulle peräti kolmen pelaajan vaihtokaupassa.

Diili, jonka mukaan Ivan Rakitic ja Carlos Aleña olisivat siirtyneet samalla toiseen suuntaan, oli espanjalaissivuston mukaan jo viittä vaille sovittu juttu. Barça-kippari Lionel Messi, jolla on tiettävästi sananvaltaa seuran uusien hankintojen suhteen, ei kuitenkaan antanut siirrolle hyväksyntäänsä, minkä takia vaihtokauppa hajosi lopulta käsiin.

[readmore from=Eriksen-Christian]

Messi ei El Desmarquen mukaan halunnut Erikseniä Barcelonaan, koska hänellä on hankaluuksia ”ottaa vastuuta hankalissa olosuhteissa”. Toisin sanoen, Eriksenillä ei Messin mielestä olisi tarpeeksi luonnetta edustaa Barcelonan suuruista seuraa, ja argentiinalaistähti myös teki sen selväksi seuran johtoportaalle.

Christian Eriksenin sopimus Tottenhamissa päättyy tämän kauden jälkeen, eikä hänellä ole aikomuksia jatkaa sitä. Keskikenttäpelaajalle avautuu täten mahdollisuus neuvotella ilmaisesta siirrostaan toiseen ulkomaalaiseen seuraan jo tammikuussa.