Argentiinan maajoukkueen entinen maalivahti Hugo Gatti on noussut espanjalaislehtien otsikoihin tuoreilla kommenteillaan. Vuonna 1988 uransa lopettanut torjuja vaatisi Lionel Messiltä samankaltaista peliliikettä kuin Cristiano Ronaldo teki siirtyessään tutusta ympäristöstä Real Madridiin.

Gatti jopa nosti esiin, että Messin tulisi siirtyä Real Madridiin tai muuten vaarana on jäädä ”pelaajaksi muiden joukossa”.

– Voi vaikuttaa siltä, että olen Argentiinan vastainen, mutta ennen kuin Messi pelaa isoissa peleissä, hän tulee näyttämään vain kotipeleissä pärjäävältä pelaajalta, Gatti aloitti aiheesta puhuttaessa El Chiringuitolle.

– Hänellä täytyy olla palleja siirtyä Real Madridiin ja osoittaa kaikki siellä kuten Cristiano teki. Muuten hänestä tulisi vain pelaaja muiden joukossa.

– Cristiano siirtyi maailman suurimpaan seuraan. Messi pelaa kotonaan, omalla kentällään ja hänellä on kaikki ne [tutun ympäristön edut].

– Antakaa hänen pelata Mestarien liigaa [toisessa joukkueessa] tai menestyä MM-kisoissa tai hän tulee olemaan vain yksi monista. Kun hän tekee sen, hän tulee olemaan Johan Cruijffin, Diego Maradonan ja Pelén tasolla.

– On todella helppo pelata, kun kaikki on tehty sinulle suotuisaksi kotonasi.