Marcan mukaan Betis on antamassa päävalmentajalleen Rubille potkut, jos seura ei voita Celtaa keskiviikkona Villamarínilla.

Betisin kausi on alkanut surkeasti. Seuran tavoite on edetä europeleihin, mutta europaikat ovat jo yhdeksän pisteen päässä ja Betis on parhaillaan putoamisviivan alapuolella. Viikonlopun kierroksella Betis hävisi Granadalle.

Betis on napannut alkukaudella vain kaksi voittoa. Rubi ei ole saanut joukkuettaan käyntiin lokakuun loppuun mennessä ja seurajohto on jo analysoinut päävalmentajansa roolia.

Monet odottivat Rubin saavan kenkää jo viikonloppuna Granada-tappion jäljiltä, mutta seurajohto päätti antaa viime kaudella Espanyolin Eurooppa-liigaan luotsanneelle Rubille vielä yhden mahdollisuuden.

Betis on päästänyt kymmenessä sarjaottelussa jopa 20 maalia ja on siten sarjan eniten maaleja päästänyt joukkue.