Theo Hernández pelasi Real Madridin riveissä yhden kauden ajan.

Laitapuolustaja siirtyi Atléticosta Real Madridiin kesällä 2017 ja oli edustusjoukkueen mukana kauden 2017-18.

Viime kausi sujui lainalla Real Sociedadissa ja AC Milan hankki ranskalaisen heinäkuussa noin 18 miljoonalla eurolla.

Theo kertoi ajastaan Real Madridissa La Gazzetta dello Sportin haastattelussa.

– Minulla oli pahan pojan maine. Sain paljon kritiikkiä. Tein siellä joitain tyhmyyksiä, mutta kasvoin ihmisenä ja nykyään pidän itseäni mukavana ja menevänä ihmisenä, mutta samalla myös rauhallisena, joka viettää paljon aikaa kotonaan koiriensa kanssa, puolustaja totesi.

AC Milanin urheilutoimenjohtaja Paolo Maldini suostutteli Theon Italiaan.

– Se oli suuri kunnia. Maldini teki historiaa jalkapallossa, ei ainoastaan AC Milanissa. Hän oli kanssani hyvin vakuuttava. Minun ei pitänyt miettiä kauan, kunnes hyväksyin sopimustarjouksen. Puhuin agenttini kanssa ja pääsimme välittömästi yhteisymmärrykseen.