Saksan Bundesliigan hallitseva mestari Bayern München on kiinnostunut Athletic Bilbaon topparista Unai Núñezista, kertovat Spox ja Goal.

Bayernin luottotoppari Niklas Süle on koko loppukauden sivussa ja Atlético Madridista hankittu Lucas Hernández huilaa nilkkavamman takia todennäköisesti loppuvuoden, joten Bayern on kartoittanut mahdollisia korvaajia.

Seitsemänvuotiaasta asti Athletic Bilbaota edustanut Núñez, 22, debytoi seuran edustusjoukkueessa toissa kaudella ja pelasi valtaosan peleistä, mutta tällä ja edellisellä sesongilla hän on jäänyt nokkimisjärjestyksessä Íñigo Martínezin ja Yeray Álvarezin taakse.

Núñez teki toissa vuonna Bilbaon kanssa jatkosopimuksen, joka ulottaa kesään 2023 asti. Lehtitietojen mukaan diilissä on 30 miljoonan euron ulosostoklausuuli.

Hänet on aiemmin yhdistetty huhuissa myös Barcelonaan ja muutamaan Englannin Valioliigan seuraan.