Tottenhamista lähtökuoppia viime kesän kommenteillaan kaivanut Christian Eriksen on yhä tiukasti Real Madridin tutkassa. Tanskalainen kertoi haluavansa uusia haasteita.

AS sanoo nyt, että rahasta keskikenttäpelurin hankinta ei ole kiinni; kyse on ennemminkin joukkueen omasta etenemisestä, ja loukkaantumistilanteesta tämän vuoden puolella.

Valmentaja Zinédine Zidane jätti mahdollisuuden Eriksenin nappaamiseen kesällä käyttämättä, koska seuran ykköstavoite oli Manchester Unitedin Paul Pogba. Ranskalainen ei kuitenkaan koukkuun jäänyt, ja tammikuussa tilannetta tarkastellaan uudelleen.

Realin uskotaan saavan maajoukkuepelaajan tammikuussa suhteellisen edullisesti, sillä tämän sopimus lontoolaisten kanssa on jo viimeisillä metreillään – ensi kesänä Eriksen voisi siirtyä ilman korvausta.

27-vuotiaan palkka ei lehden mukaan olisi Los Blancosille ongelma. Pelaajaa lähellä olevien lähteiden mukaan Tottenham olisi tarjoamassa tälle uutta nelivuotista sopimusta, jonka mukaan hänen palkkansa nousisi noin kuuteen miljoonaan euroon vuodessa. Eriksen ei tiettävästi tyydy tähän. Urheilullisten haasteiden perässä mitä ilmeisimmin oleva pelaaja saisi todennäköisesti saman summan Realista.

Kesällä Tottenham ilmoitti Eriksenin hinnaksi 70 miljoonaa euroa, mutta tämä summa pudonnee merkittävästi, kun pelaajalla on tammikuun alusta alkaen lupa neuvotella tulevaisuudestaan muiden seurojen kanssa.